Geboorte cursus

Je bent opnieuw zwanger of zou het graag willen worden. Dat je daarbij spanning voelt en niet meer zo onbezorgd bent is heel normaal want je hebt veel meegemaakt.

Daarom heeft Rouw rondom geboorte een geboortecursus ontwikkeld om jou te helpen meer ontspannen en met meer vertrouwen zwanger te zijn, te bevallen en het ouderschap aan te gaan.

De cursus bestaat uit een algemene ten minste 3 uur durende voorbereiding op de bevalling en kraamtijd. Daarnaast wordt er speciaal op jullie situatie afgestemd. Hoe dit eruit kan komen te zien en wat de kosten zijn lichten we graag vrijblijvend toe.

De geboortecursus wordt gegeven door Yvonne Koster, zij is ervaren verloskundige, verliescounselor en lactatiekundige IBCLC. Elementen uit de hypnobirthing, mindfulness en haptonomie worden gecombineerd om tot het beste resultaat te komen.

Geboorte-cursusalleen of samen met je partner
BorstvoedingscursusInbegrepen
CoachingInbegrepen

Meld je aan voor de geboortecursus
  Ervaringen

  klein plantje in hand

  “Yvonne heeft ons laten inzien dat je in verdriet niet alles alleen moet willen doen. Echt heel bijzonder hoe positief dat voor ons uitwerkte. Je kunt merken dat Yvonne weet waar ze het over heeft”

  Monique en Bas

  vlinder poppen

  “Het is voor ouders en professionals heel moeilijk om om te gaan met verlies rondom geboorte.”

  Yvonne

  vrouw in herfstig bos

  “Ik was best wel bang tijdens mijn nieuwe zwangerschap waardoor ik er niet van kon genieten. Over mijn gevoel durfde ik met niemand te praten. Mijn verloskundige heeft mij toen naar Yvonne verwezen en daar ben ik nog steeds zo blij mee. Het heeft mij zo goed geholpen om tijd te besteden aan mijzelf en de voorbereiding op de geboorte van ons meisje.

  Marije