Ontmoeting & Inspiratie

De beste zorg voor gezinnen begint bij goed voor jezelf zorgen én goed voor elkaar zorgen.

Support voor verloskundigen.

Je hebt een prachtig beroep en ik hoop dat je nog steeds met net zo veel passie en plezier werkt als toen je net begon.

Natuurlijk zie je er ook wel eens tegenop om de dienst in te gaan. Dat hebben we allemaal wel eens. Een mooie partus bij een leuk gezin maakt het vaak weer goed en je kunt weer door.

Ga je te vaak over je grenzen heen dan wordt het steeds lastiger om je weer goed op te laden. Je werk wordt daardoor zwaar omdat je minder energie overhoud. Als verloskundige weet je nooit wat er op je pad komt en eigenlijk moet je dus altijd fysiek en mentaal topfit zijn.

Hoe hou jij het leuk bij dit intensieve beroep dat geregeld je privé doorkruist?

Wat doe je voor jezelf als je te maken hebt met situaties die verdrietig en moeilijk zijn en veel van je vragen?

Als het werk jou soms te veel is en je meer spanning en stress ervaart dan je zou willen is het tijd om te kijken welke les je uit de situatie te leren hebt zodat je een positieve verandering kunt invoeren in je leven. Ik help je er graag bij.

‘Stormen maken dat bomen nog dieper wortelen’

Zorgen voor elkaar als het moeilijk is. Hoe doen jullie dat?

Ik ga graag met jou en je collega’s om de tafel om dit in jullie praktijk praktisch neer te zetten. Je krijgt inzichten en handvatten hoe je elkaar kunt helpen als het moeilijk is. Bijvoorbeeld na het overlijden van een kindje maar ook bij andere (ingrijpende)dingen die gebeuren tijdens het werk.

Het is zo belangrijk om te weten hoe je er voor elkaar kunt zijn als het nodig is. Hier tijd en aandacht aan besteden is een waardevolle investering voor jezelf en je team. Neem contact met me op voor meer informatie.

Ja, ik heb interesse. Neem contact met mij op: