Misschien herken je het wel. Dat je graag met iemand zou willen praten die begrijpt waar je het over hebt. En die je helpt bij het oppakken van de draad van je leven na verlies.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Rouw Rondom Geboorte helpt bij:

  • het overlijden van je kindje op elk moment in de zwangerschap of rondom de geboorte
  • verlies dat niet met zwangerschap of geboorte zelf te maken heeft maar waar je wel mee te maken hebt, bijvoorbeeld het verlies van een dierbare.
  • het uitdragen van de zwangerschap en het voorbereiden op de bevalling als er ernstige, niet met het leven verenigbare, afwijkingen zijn gevonden bij de prenatale diagnostiek
  • het verwerken van een nare bevallingservaring
  • (herhaalde) miskraam
  • ongewenste kinderloosheid, IVF behandeling
  • problemen die zijn ontstaan in je relatie na het verlies van jullie kindje

Aanbod

Rouw Rondom Geboorte

Als je op zoek bent naar een luisterend oor of steun bij de verwerking van je verlies neem dan contact op. Misschien heb je alleen behoefte aan informatie over rouw, of zou je tips willen om de draad weer op te pakken. Ook dan ben je van harte welkom. Neem contact met me op door een whats app bericht te sturen, te bellen of te mailen. T 06 33960202

Zwanger na verlies

Ouders willen vaak graag snel weer zwanger worden. Als je samen op één lijn ligt is daar meestal helemaal niets op tegen.

De omgeving geeft nogal eens hun mening over wel of niet opnieuw zwanger worden en wanneer die (totaal) niet aansluit bij waar jullie zijn. Goedbedoeld maar meestal vanuit zichzelf geredeneerd. Er zijn veel voorbeelden te bedenken.

Als je hiermee te maken hebt is het tijd om bij weer jezelf te komen. Ik help je/jullie graag bij het vinden van je/jullie eigen pad.