Misschien herken je het wel. Dat je eventjes de wereld niet goed kunt bijbenen. Dat je te moe bent, lichamelijke klachten hebt, een stress gevoel hebt of de moed niet kan vinden om verder te gaan. Dat je graag met iemand zou willen praten die begrijpt waar je het over hebt. En die je kan helpen om de draad weer op te pakken.

Neem gerust contact op voor meer informatie en volg onze facebookpagina.

Voor hulp bij:

  • het overlijden van je kindje op elk moment in de zwangerschap of rondom de geboorte
  • verlies dat niet met zwangerschap of geboorte zelf te maken heeft maar waar je wel mee te maken hebt, bijvoorbeeld het verlies van een dierbare.
  • het uitdragen van de zwangerschap en het voorbereiden op de bevalling als er ernstige, niet met het leven verenigbare, afwijkingen zijn gevonden bij de prenatale diagnostiek
  • het verwerken van een nare bevallingservaring
  • (herhaalde) miskraam
  • ongewenste kinderloosheid, IVF behandeling
  • problemen die zijn ontstaan in je relatie na het verlies van jullie kindje

Aanbod

Wegens covid-19 maatregelen momenteel alleen online via ZOOM.

verlies in de zwangerschap

Als je verder wilt met je leven en daar wel wat steun bij kunt gebruiken kun je je opgeven voor counseling.

vertel je verhaal in vilt en schrift

Ervaar de helende kracht van schrijven in een 6 tot 8 weekse ‘schrijfreis’. In een groep met gelijkgestemden of individueel.

Wil je een keer echt stilstaan bij je verlies en daar op een mooie, zachte manier vorm aan geven? Doe dan mee met het 6 weekse programma dat ik samen met Nathalie Roelofsen van Hemelwieg heb ontwikkelt.

zwanger na verlies

Met de persoonlijke geboortevoorbereiding die Rouw rondom geboorte aanbiedt kunnen ouders de zwangerschap meer ontspannen beleven en zich voorbereiden op de bevalling van hun ‘regenboog’ kindje.