Leven met verlies…

Veel ouders die een betekenisvol verlies meemaken en in de rouw zijn ervaren in meer of mindere mate een wereld die doorgaat terwijl ze zelf nog stilstaan. Misschien herken je dat wel. Dat je de wereld eigenlijk niet meer goed kunt bijbenen. Dat je te moe bent, lichamelijke klachten hebt, een stress gevoel hebt of de moed niet kan vinden om verder te gaan.

Neem gerust contact op voor meer informatie en volg onze facebookpagina.

Voor hulp bij:

 • (herhaalde) miskraam
 • ongewenste kinderloosheid, IVF behandeling
 • voortzetten of afbreken van de zwangerschap na ernstige afwijkingen bij de prenatale diagnostiek
 • het overlijden van je kindje op elk moment in de zwangerschap of rondom de geboorte
 • verlies dat niet met zwangerschap of geboorte zelf te maken heeft maar waar je wel mee te maken hebt, bijvoorbeeld het verlies van een dierbare.
 • het verwerken van een nare bevallingservaring

Aanbod

Wegens covid-19 maatregelen momenteel alleen online via ZOOM.

Rouwherstel programma

Als je verder wilt met je leven en daar wel wat steun bij kunt gebruiken kun je je opgeven voor een persoonlijk programma. In het programma wordt je geholpen in jouw proces.

Het programma heeft een persoonlijke insteek. De gesprekken zullen je helpen in je zoektocht naar herstel. Je krijgt gerichte oefeningen en informatie waar je echt iets mee kunt. Net wat er nodig is om weer fijn te kunnen functioneren.

Ik begrijp heel goed dat het best een hele stap kan zijn om met iemand te praten over je diepste verdriet. Als je eerst wilt weten wat ik precies voor jou kan betekenen en om te zien of er een klik is tussen ons kun je je aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek.

Via ZOOM of live

Herstelprogramma 395 euro
Gratis telefonische kennismaking of via ZOOM!

Meld je aan voor het rouwherstel programma
  Rouwrust retraite

  Een paar keer per jaar kun je meedoen met een “rouwrust retraite” . Samen met maximaal 6 deelnemers kom je in en om een sfeervol natuurhuisje in de buurt van Apeldoorn, letterlijk en figuurlijk, een dagje op adem. Je gaat opgeladen naar huis met inzichten en bruikbare handvatten.

  Er is een zomerprogramma en een winterprogramma. In de winter is er chocolademelk bij de haard en gedenken we door het samen aansteken van de kaarsen langs het pad van het huisje.

  Data 2021

  15 juni10.30 – 16.30
  7 december10.30 – 16.30
  Kosten65 euro
  Inclusief biologische lunch en Goodiebag.

  Meld je aan voor de rouwrust retraite
   Geboorte-cursus

   Je bent opnieuw zwanger of zou het graag willen worden. Dat je daarbij spanning voelt en niet meer zo onbezorgd bent is heel normaal want je hebt veel meegemaakt.

   Daarom heeft Rouw rondom geboorte een geboortecursus ontwikkeld om jou te helpen meer ontspannen en met meer vertrouwen zwanger te zijn, te bevallen en het ouderschap aan te gaan.

   De cursus bestaat uit een algemene 3 uur durende voorbereiding op de bevalling en kraamtijd. Daarnaast wordt er speciaal op jullie situatie afgestemd. Hoe dit eruit kan komen te zien lichten we graag vrijblijvend toe.

   Via ZOOM of live

   geboorte-cursusalleen of samen met je partner
   Kosten 375 euro

   BONUS: inclusief voor- en nagesprek

   Extra BONUS: indien gewenst inclusief voorbereiding op de borstvoeding.

   Meld je aan voor de geboortecursus