ROUW ACADEMY

Rouw rondom geboorte deelt graag kennis en expertise met (geboortezorg)professionals. Dat kan in de tweedaagse trainingen voor verloskundigen, de specialisatie Miskraambegeleiding & Meer , door intervisie en supervisie.

Wat we belangrijk vinden is dat zorgverleners zich in een veilige setting kunnen toerusten om rouw en verlies te leren begeleiden op een manier die past bij het gezin én die bij henzelf past.

Tweedaagse training “Begeleiden van een zwangerschap met en na verlies”.

Verlieskunde in de verlieskundige praktijk

Sinds 2015

Opleiding Miskraambegeleiding & Meer

Voor iedereen met een hart voor ouders die vroeg in de zwangerschap geconfronteerd worden met het verlies van hun kindje.

Vanuit je eigen achtergrond als verloskundige, (vrouwen)coach, (verlies)counselor, (creatieve)therapeut, zwangerschapsdocent of ervaringsdeskundige kun jij je eigen unieke meerwaarde inzetten voor vrouwen met een miskraam.

Ben je al miskraamcoach en wil je meer verdieping in je vak?

Met een individueel supervisie traject al dan niet aangevuld met diverse Masterclass mogelijkheden kies je de topics waarin je je vak wilt verbreden en verdiepen. De uitwisseling met andere miskraam- en verliescoaches is een grote meerwaarde voor de kwaliteit van je proffesionaliteit.