ROUW ACADEMY

Rouw rondom geboorte wil kennis en expertise delen met (geboortezorg)professionals. Maar wat we nog veel belangrijker vinden is dat we een plek zijn waar je de vaardigheden kunt ontwikkelen die van belang zijn bij de begeleiding van rouw en verlies. Door bewust te worden van jezelf als instrument bij je begeleiding kun je ouders zo begeleiden dat ze er ook echt iets aan hebben.

Jezelf ontwikkelen als mens en professional op dit belangrijke gebied van je vak kan op verschillende manieren.

Daarnaast kunnen professionals die te maken hebben met ingrijpende gebeurtenissen individueel terecht voor een luisterend oor, advies en supervisie.

In een serie van 3 door de KNOV geaccrediteerde intervisiebijeenkomsten wordt er ingezoomd op de casuïstiek die jij als verloskundige tegen komt in je praktijk.

Na de unieke specialisatie Miskraambegeleiding & Meer kun jij het verschil maken voor vrouwen met een miskraam in jouw praktijk.

De tweedaagse training ‘Verlieskunde in de verloskundige praktijk’ is een begrip geworden in het aanbod van Rouw rondom geboorte.

“You are assisting at someone else’s birth. Do good without show or fuss.

Facilitate what is happening, rather than what you think ought to be happening.

When the baby is born the mother will rightly say we did it by ourselves”.

Lao Tse , the tao of leadership

Opleiding Miskraambegeleiding & Meer

Voor iedereen met een hart voor ouders die vroeg in de zwangerschap geconfronteerd worden met het verlies van hun kindje.

Vanuit je eigen achtergrond als verloskundige, (vrouwen)coach, (verlies)counselor, (creatieve)therapeut, zwangerschapsdocent of ervaringsdeskundige kun jij je eigen unieke meerwaarde inzetten voor vrouwen met een miskraam.

Ben je al miskraamcoach en wil je meer verdieping in je vak?

Met een individueel supervisie traject al dan niet aangevuld met diverse Masterclass mogelijkheden kies je de topics waarin je je vak wilt verbreden en verdiepen. De uitwisseling met andere miskraam- en verliescoaches is een grote meerwaarde voor de kwaliteit van je proffesionaliteit.