ROUW ACADEMY

Sinds het oprichten van Rouw rondom geboorte in 2015 hebben wij vele verloskundigen en andere professionals met raakvlakken in de geboortezorg getraind of bijgeschoold.

 

Wij vinden het belangrijk om onze specifieke kennis en expertise over rouw rondom geboorte te delen met een groter publiek. Het is onze missie dat mensen elkaar bij rouw en verlies meer kunnen steunen. Wij willen dat vrouwen en hun gezin het niet in stilte hoeven te dragen omdat omstanders niet goed weten hoe ze ermee om kunnen gaan. Als het je buurvrouw, collega of vriendin nog steeds overkomt dan zijn wij nog niet klaar.

 

 

Jaaropleiding Rouw Rondom Geboorte professioneel begeleiden.

De jaaropleiding Rouw Rondom Geboorte begeleiden is een coachopleiding én een rouw en verliesopleiding ineen. Het is zorgvuldig opgebouwd uit onderdelen die van toepassing zijn voor het coachen van Rouw Rondom Geboorte en worden ondersteund met veel praktijkvoorbeelden, casuïstiek en specifieke oefeningen. Het is dus eigenlijk een toegepaste coachopleiding bij rouw rondom geboorte. Na het eerste jaar ben je rouwcoach met een specialisatie Rouw Rondom Geboorte. Dit maakt deze opleiding interessant voor (geboorte)zorgprofessionals, verpleegkundigen, psychosociale hulpverleners en (hapto)therapeuten.

 

 

 
 

 

 

Opleiding Rouw Rondom Geboorte begeleiden.

Vanuit je eigen ervaring als professional en als mens kun jij gezinnen die te maken hebben met rouw en verlies rondom zwangerschap en geboorte helpen.

Ben je al miskraamcoach en wil je meer verdieping in je vak?

Samen kunnen we kijken voor welke onderdelen jij vrijgesteld kan worden.

 

 
Schrijf je in voor de nieuwsbrief