Counseling bij rouw rondom geboorte

Counseling is een krachtige ondersteuning om met verlies om te gaan. Door gesprekken en schrijfopdrachten krijg je duidelijkheid in je zoektocht naar herstel. Met gerichte oefeningen en informatie over rouw heb je een basis voor het vinden van een nieuwe balans en ben je op weg om weer fijn te kunnen functioneren.

Ik begrijp heel goed dat het een hele stap kan zijn om met iemand te praten over je diepste verdriet. Als je eerst wilt weten wat ik precies voor jou kan betekenen en om te zien of er een klik is tussen ons kun je je aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek.

Counseling bij rouw rondom geboorte helpt partners om liefdevol met elkaar in verbinding te blijven.
De gratis kennismaking is telefonisch of via ZOOM.

Meld je aan voor een kennismakingsgesprek
  Ervaringen

  klein plantje in hand

  “Yvonne heeft ons laten inzien dat je in verdriet niet alles alleen moet willen doen. Echt heel bijzonder hoe positief dat voor ons uitwerkte. Je kunt merken dat Yvonne weet waar ze het over heeft”

  Monique en Bas

  vlinder poppen

  “Het is voor ouders en professionals heel moeilijk om om te gaan met verlies rondom geboorte.”

  Yvonne

  vrouw in herfstig bos

  “Ik was best wel bang tijdens mijn nieuwe zwangerschap waardoor ik er niet van kon genieten. Over mijn gevoel durfde ik met niemand te praten. Mijn verloskundige heeft mij toen naar Yvonne verwezen en daar ben ik nog steeds zo blij mee. Het heeft mij zo goed geholpen om tijd te besteden aan mijzelf en de voorbereiding op de geboorte van ons meisje.

  Marije