Een tastbare herinnering voor je miskraam.

Samen met Nathalie Roelofsen start ik dit najaar met een creatieve schrijfreis voor ouders die tijdens de zwangerschap hun kindje zijn verloren.

We gaan 3 dagen aan de slag met jouw verhaal. We beginnen met het maken van je eigen omslag van vilt voor je schrijfboek. Schrijven is helend en rustgevend. Samen schrijven en delen van je verhaal is een meerwaarde voor de verwerking. Na afloop van het programma heb jij de handvatten om zelf door te gaan met schrijven op deze helende manier. Nathalie geeft het vertellen van je verhaal in vilt vorm. Met zacht materiaal verweef je letterlijk en figuurlijk je verhaal in de kleuren en vormen die bij jou passen.

Er zijn twee groepen. Eén waarbij het verlies plaats heeft gevonden in de eerste helft van de zwangerschap en één verder in de zwangerschap en rondom de geboorte.

Misschien heb je drempelvrees. Dat snap ik heel goed. Daarom mag je mij benaderen om te zien of het iets voor je is. En dat is geheel vrijblijvend en gratis per telefoon of via ZOOM.

Misschien lees je dit en ken je iemand voor wie dit bedoeld is. Vertel het dan door.

Wil je ook ouders begeleiden die te maken hebben met verlies tijdens de zwangerschap dan is de specialisatie Miskraambegeleiding & Meer misschien iets voor jou.