Na 8 jaar stopt de mogelijkheid om je individueel in te schrijven voor de training “Verlieskunde in de verloskundige praktijk”. Vanaf 2024 is het alleen nog mogelijk om de training incompany, voor je kring of praktijk, te boeken. De inhoud van deze training is opgenomen in de jaaropleiding Rouw Rondom Geboorte begeleiden die jaarlijks wordt gegeven. https://www.rouwrondomgeboorte.nl/miskraam-opleiding

“Verlieskunde in de verloskundige praktijk”

Hoe zou het zijn als je niet meer met een zware steen in je maag een tuinpad op zou lopen bij een gezin met een overleden kindje?

Dat je gedachten in je achterhoofd je niet blokkeren maar dat je rustig kunt blijven luisteren. Ook als het lastig wordt en je geraakt bent in je hart door het zien van het verdriet van de ander.

Deskundige, professionele en warme nabijheid doet ertoe, dat is wat ouders, die verder moeten leven met het verlies van hun kindje, helpt.

De tweedaagse training “Verlieskunde in de verloskundige praktijk” is ontwikkeld voor verloskundigen en andere geboortezorg professionals die hun deskundigheid en vaardigheden verder willen ontwikkelen op het gebied van rouw en verlies begeleiden rondom geboorte. Ons doel is bereikt als je na de interactieve training meer vertrouwd op je eigen kunnen en durft te begeleiden op een manier die niet alleen bij het gezin, maar óók bij jou past.

Na de training weet je welke informatie op een bepaald moment belangrijk is in je voorlichting over rouw en verlies.

Meer informatie over gastspreekster Ruth van den IJssel en haar werk voor Steunpunt Nova vind je op www.steunpuntnova.nl en www.ima-afscheidszorg.nl

Neem voor vragen of een toelichting gerust contact op.

Laatste kans om op individuele basis deel te nemen aan deze training!

Tweedaagse training Verlieskunde in de verloskundige praktijk

Apeldoorn21 september en 16 november
10.00 tot 17.00 uur

KOSTEN 495 EURO (inclusief btw)

Inclusief boek, lunch en reader.
10 punten categorie A en 6 MIO punten

Aanmelden training

    “Verlieskunde in de verloskundige praktijk” wordt informatief, waardevol, ontroerend, indrukwekkend, belangrijk, heftig, intensief, leerzaam, mooi en verrijkend gevonden. Deelnemers vinden het fijn om van elkaars verhalen te leren, de openheid en warme betrokkenheid word gewaardeerd en mooie inzichten gaan mee naar huis.

    Schrijf je in voor de nieuwsbrief